Telefon 0743.803.769 | Email: comenzi@fumezi.com | Oferim franciza | Angajam | Contact: 0761.077.424

Prelucrarea datelor cu caracter personal

fumezi.com nu incurajeaza SPAM-ul, nu instraineaza sub nicio forma adresele de e-mail cu care clientii si-au creat conturi ori s-au abonat la newsletter, unor terte persoane ( fizice sau juridice ), fara acordul acestora.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Grande Player SRL inregistrata la ANSPDCP cu nr. , are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre client, un membru al familiei acestuia ori o alta persoana delegata de client.

SC Grande Player SRL colecteaza, de la clientii sai urmatoarele date cu caracter personal:
- date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon si partajate cu compania de curierat TNT.
- adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe fumezi.com si pentru modificarea datelor de facturare / livrare.
- date de trafic, necesare elaborarii rapoartelor pentru imbunatatirea permanenta a serviciilor oferite de SC Grande Player SRL, preluate in mod automat.

SC Grande Player SRL nu colecteaza date necesare efectuarii platilor prin card, acestea fiind colectate direct de procesatorul ING WebPay.

Conform Legii nr. 677/2001, clientii fumezi.com beneficiaza de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, de dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei ( Sos. Mihai Bravu, nr. 311-313, Bucuresti, Sector 3 ) sau prin e-mail catre adresa comenzi@fumezi.com. De asemenea, este recunoscut dreptul clientilor de a se adresa justitiei.
Daca unele din datele furnizate de clienti sunt inexacte, sunt rugati sa ne informeze cat mai curand posibil prin e-mail catre comenzi@fumezi.com.

Observatie: Orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege, de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala. Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale.