Narghilea

Afișez 1–32 din 155 de rezultate

Fumatul din narghilea este practicat încă din cele mai vechi timpuri, chiar de mai bine de un mileniu. Acest tip de fumat a apărut în zona dintre Pakistan și India, iar narghileaua din care se fuma atunci este foarte diferită narghileaua cu care suntem obișnuiți astăzi. 

Narghileaua se bazează pe un sistem de filtrare a fumului pe bază de apă. Recipientul în care se depozitează apa este din sticlă, cel mai adesea suportul este confecționat din metal pentru a asigura o bună stabilitate și a rezista la greutate, în timp ce furtunurile sunt confecționate din silicon, iar muștiucurile din aluminiu. 

Narghilele din cadrul magazinului nostru sunt extrem de versatile și sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate. Oțelul inoxidabil din care sunt confecționate au o rezistență foarte mare în timp și sunt ferite de rugină. Vopseaua aplicată are capacitatea de a rezista și la temperaturi foarte ridicate.

Narghilele sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni pentru a se potrivi pentru toate preferințele. Unele sunt prevăzute cu două supape pentru a putea fi conectate două furtunuri. Astfel poate fi utilizată concomitent de mai multe persoane. 

Narghileaua vine la pachet cu toate accesoriile de care ai nevoie: tava și clește pentru cărbuni de narghilea, muștiuc, creuzet, etc. În schimb, aromele pentru narghilea trebuie achiziționate separat.

Pe Fumezi.com găsești narghilea de la producători de top. Te bucuri de calitate superioară și diversitate de produse. Comandă acum!