Arome narghilea

Afișez 1–32 din 63 de rezultate

Cauți arome pentru narghilea intense, create din cele mai curate și speciale ingrediente? Alege din varietatea de produse disponibile online pe Fumezi.ro! Vei găsi arome de toate felurile, mai dulci, mai citrice, mai mentolate provenite din diferite fructe: banane, caise, fructe de padure, piersici, zmeura, pepene, mar, etc. 

Dacă dorești să te bucuri de gusturi mai intense, alege pasta pentru narghilea. Aceasta este o bună alternativă pentru persoanele care vor să renunțe la tutun. Pasta pentru narghilea este fără nicotină, fără fum sau gudron. Cu toate acestea, glicerolul și celelalte arome din pastă emană vapori similari fumului de tutun. 

Aromele de narghilea bazate pe celuloză emit o cantitate mare de aburi, datorită capacității de absorbiție a celulozei. De asemenea, au proprietatea de a păstra aroma extrem de concentrată, în starea ei cât mai naturală. Firicelele de celuloză sunt un înlocuitor eficient al frunzelor de tutun. 

Dorești să combini aromele de narghilea cu nicotină? Alege aromele de la Ways deoarece acestea au special gândite astfel încât să poată fi consumate alături de shoturi de nicotină. Astfel alăturate pot reproduce cu ușurință experiența fumării din narghilea a substanțelor pe bază de tutun. 

În cadrul magazinului nostru avem arome de narghilea de la cei mai îndrăgiți producători. De aceea, calitatea ingredientelor este sigură, iar aromele sunt păstrate intacte. Consultă întreaga listă de produse și alege-le pe care ți se potrivesc cel mai bine! Plasează o comandă online!