Tutun Online

Afișez 1–32 din 374 de rezultate

Tutun Online - Alege Produsele Tale Preferate

Tutun Online - Cumpara Produse de Calitate de pe Fumezi.com

Îți place să fumezi, dar să îți faci singur țigările? Pe Fumezi.com ți-am pregătit tutun de calitate superioară de la cele mai îndrăgite branduri din industria tabacului. La noi găsești tutun pentru pipă, tutun pentru tigari de rulat, tutun pentru injectat, pentru injectat și o diversitate de arome de tutun.  Astfel venim în întâmpinarea tuturor nevoilor. 

Tutunul pentru pipă are o tărie puternică și provine din culturi de calitate. Intensitatea fumului este moderată, iar aroma de tutun se regăsește într-o concentrație ridicată. În funcție de preferințele pe care le ai, poți opta pentru arome extrem de puternice sau mai moderate.

Tutunul pentru rulat are o consistență adapatată, de aceea de regulă este de tip firicele pentru a se putea prinde în foițe și a se rula. Gradul de concentrație diferă de la producător la producător . Tutunul este atent selecționat și oferă o aromă puternică, extrem de plăcută. 

Pentru injectat, foloseste capsulele aromatizante. Acestea vin într-o diversitate de arome care, împreună cu tutunul asigură o experiență extrem de plăcută. Intensitatea gustului rămâne aceeași, indiferent de aroma pentru care optezi. 

Aromele de tutun te ajută să obții gustul autentic al tutunului și să intensifici gradul de concentrație al aromei. De exemplu, aromele care vin sub formă de spray sunt extrem de concentrate și deloc diluate. Acestea pot fi cu ușurință aplicate pe pulberea de tutun, prin pulverizare. 

Tutunul la vrac pentru țigări poate fi mai pur și mai concentrat decât cel din țigările gata făcute. De aceea, dacă dorești să te bucuri de efectele puternice ale tutunului în stare pură, alege tutunul la vrac și creează-ți propriile țigări. Astfel te vei bucura de o experiență completă de relaxare. 

Consultă produsele disponibile în magazinul nostru și comandă online!