Capsule de tutun aromate

Afișez toate cele 19 rezultate

Capsule de tutun aromate - Alege Produsele Tale Preferate

Capsule de tutun aromate - Cumpara Produse de Calitate de pe Fumezi.com

Țigările electronice îți oferă posibilitatea de a personaliza fiecare detaliu al fumatului. Spre deosebire de țigările standard, acestea îți oferă o gamă largă de accesorii și produse care te vor ajuta să ai o experiență desăvârșită. Prin intermediul capsulelor pentru vape poți să îți aromatizezi țigara și să descoperi o gamă variată de sortimente.

Procesul de utilizare este unul foarte simplu și poate fi adaptat majorității aparatelor de vape. Din pachetul de capsule aromate pentru țigări, selectezi o singură sferă pe care o inserezi în filtru cu ajutorul unui bețișor. Este recomandată introducerea capsulei până la jumătatea filtrului iar apoi spargerea acesteia ușor cu ajutorul degetelor..

Aroma intensă se va simți imediat iar tu vei putea savura o țigară cu un parfum deosebit și un gust aparte. În funcție de preferințele personale, poți opta pentru arome fructate, citrice, mentolate sau pentru amestecuri inedite. Producătorii se întrec în a oferi o gamă extrem de variată care permite explorarea tuturor simțurilor atunci când fumezi.

Procedeul de aromat vape-ul este unul simplu și poți să îți pregătești din timp țigările. Vei întârzia momentul spargerii și vei elibera aroma atunci când ești gata de fumat. În felul acesta vei beneficia de savoarea intensă în momentul dorit.

Pe fumezi.com îți punem la dispoziție o selecție vastă de capsule aromate pentru țigări. Acestea te vor ajuta să te bucuri de aromele pe care le preferi și de experiența inedită pe care acestea o oferă.