Am deschis prima noastra locatie Fumezi.com pe 15 martie 2013, cu o misiune, aceea de a ajuta fumatorii sa gaseasca o alternativa la tigarile traditionale, in speranta de a oferi o imbunatatire a calitatii vietii. De atunci, produsele noastre au evoluat si locatiile noastre s-au extins, dar misiunea noastra a ramas aceeasi. 

Abordarea sincera si dedicarea echipei Fumezi.com va ofera cele mai noi, mai bune si mai sigure produse din domeniu, pentru o experienta a vapatului de cea mai buna calitate, acestea fiind atributele care ne diferentiaza de restul concurentei.

Suntem o echipa de oameni uniti, pasionati si receptivi la noutatile din domeniu, ce depune toate eforturile pentru a putea satisface chiar si nevoile celor mai exigenti clienti.

Oferim mai mult decat cele mai noi si cele mai bune produse din industria tigarilor electronice, a tutunului de rulat, a narghilelelor si a accesoriilor din fiecare domeniu, atentia noastra indreptandu-se asupra celor mai noi cercetari si informatii ce ne ajuta in dezvoltarea produselor noastre, precum si asupra standardelor inalte de control a calitatii la toate produsele pe care le comercializam. 

Ce va oferim?
– o gama diversificata de produse calitativ superioare, disponibile la cele mai accesibile preturi de pe piata;
– promotii avantajoase;
– reduceri saptamanale;
– consultanta gratuita in incinta oricarui magazin Fumezi.com;
– fidelizarea clientilor loiali.

Va asteptam in oricare dintre magazinele noastre!