Returnarea produselor se va face in 30 zile calendaristice de la primirea/achizitionarea produselor de catre cumparator, in starea in care au fost livrate/cumparate, fara a prezenta urme de folosire si daca nu sunt deteriorate ca urmare a culpei clientului. Returul pentru produsele cumparate din magazin se realizeaza doar insotit de bonul fiscal, impreuna cu certificatul de garantie al produsului/produselor achizitionat(e) si contul bancar (extras de cont). Returul pentru produsele achizitionate online se realizeaza prin curier,  doar prin expedierea produsului, a facturii aferente care sa contina numele si prenumele, adresa expedierii si produsul(e) comandat(e),  a dovezii platii pentru produsele online achitate cu cardul bancar si certificatul de garantie al produsului/produselor.

Datorita pandemiei SARS-COV2, nu vor putea fi incluse in categoria produselor ce beneficiaza de retur urmatoarele: atomizoare, narghilele, consumabile (rezistente, lichide, garnituri, geamuri) si alte produse sigilate (tigari de foi, foite, tutun, aparate rulat/injectat tutun, tabachere, etc.).

Pentru a putea solutiona cat mai repede cererea dumneavoastra de restituire, va recomandam sa rambursati produsele prin intermediul unei firme de curierat.

Cumparatorul poate opta pentru inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. In cazul in care doriti inlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc, cheltuielile cu returul vor fi suportate de dumneavoastra, ca si client, iar cele cu livrarea noului produs vor fi suportate de comerciant. 

Inlocuirea unui produs cu alt produs ce are o valoare mai mare, presupune plata diferentei prin ramburs la primirea coletului sau achitarea diferentei in magazinul de unde a fost achizitionat.

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in 14 de zile calendaristice prin transfer bancar in contul IBAN specificat sau prin posta, in cazul in care nu exista IBAN. 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat sau un produs ce prezinta defecte, contactati-ne imediat prin email sau telefonic pentru a reclama aceasta situatie si ne vom asigura ca produsul, sa fie inlocuit cu un produs nou sau ca banii vor fi rambursati in cel mai scurt timp. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuit vor fi  suportate de comerciant.

Returul produselor in magazin NU este valabil pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online Fumezi.com.